Portfolio - Webdesign - Tocat Culinair

PORTFOLIO WEBDESIGN

Tocat Culinair
Portfolio - Webdesign - Tocat Culinair

Nieuwe website voor Tocat Culinair

Of het nu om een groot evenement gaat of een bijeenkomst in kleine kring; Tocat is u graag van dienst.

De grote motor achter Tocat Culinair is chef-kok en eigenaar Frans ten Oever. Hij heeft zijn sporen in het vak verdiend en heeft meegestreden en prijzen gewonnen in diverse culinaire wedstrijden. Hij heeft bijvoorbeeld in 2014 in de finale gestaan van het culinair wereldkampioenschap de “Internationale Catering Cup” in Lyon. Daarnaast is hij ambulant kok van het keukenteam van het Koningshuis.

Tocat Culinair bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt, van een buffet thuis of de verzorging van een directielunch tot een verjaardagsfeest in de tuin of een groot feest voor personeel en relaties op de (bedrijfs)locatie. En ook de benodigde huurartikelen van gebaksvorkje tot een complete inrichting kunnen worden verzorgd.

Verder zijn er diverse vaste locaties, waar Tocat de catering kan verzorgen, denkt u aan de Museumstoomtram in Hoorn, de boot MS De Friesland, het kerkje in Oosterleek of een race-incentive op het circuit in Zandvoort. Maar natuurlijk kan het ook een mooie tent op het eigen terrein zijn. Tocat denkt met u mee voor het vinden van een passende oplossing.

Daarnaast heeft Tocat een eigen kookschool, waar het hele jaar door kookcursussen en –workshops worden georganiseerd. Kortom Tocat is veelzijdig.

Opdrachtgever: Tocat Culinair

Categorie: Webdesign

Platform: Joomla!

Extras: